Huurwoningen Zeist

Huurwoningen Zeist

Kamers Zeist

Op zoek naar een kamer in Zeist? In Zeist wonen 64.883 inwoners, waarvan een steeds groter wordend deel uit studenten bestaat. Wil jij ook graag wonen en studeren in Zeist? Bij Kamer.nl vind je snel en gemakkelijk jouw ideale studentenwoning in deze gezellige stad. Bekijk het aanbod op onze website. Naast kamers hebben wij ook een ruim aanbod met appartementen en studio’s in Zeist.

Waarom een kamer in Zeist huren

Het bekendste "huis" in Zeist is Slot Zeist. Gelegen op de Utrechtse Heuvelrug, aan het einde van een statige oprijlaan, is het een bijzondere erfenis van het rijke wonen en leven in de Gouden Eeuw. Er worden hier regelmatig rondleidingen en exposities georganiseerd. Dit imposante huis is zeker een bezoekje waard wanneer je in Zeist een kamer huurt. Verder vind je in het centrum van Zeist veel leuke kroegen en restaurants, waar het tot laat in de avond gezellig is!

Studeren in Zeist

In Zeist is maar 1 Hogeschool te vinden, de Vrije Hogeschool. Dit is een particulier onderwijsinstituut, vooral gericht op studenten die een tussenjaar willen, of studenten die de verkeerde studiekeuze hebben gemaakt. Voor studenten die een tussenjaar overwegen, biedt de Hogeschool bijvoorbeeld het Tussenjaar Liberal Arts aan. De Hogeschool bevindt zich net buiten het centrum. Wil je graag in een levendige wijk vlak bij de hogeschool wonen? Zeist centrum is dan een geschikte wijk om een studentenwoning te huren.

Openbaar vervoer

Doordat Zeist niet erg groot is, kun je overal gemakkelijk op de fiets komen. Mocht je geen zin hebben om te fietsen, omdat het bijvoorbeeld regent, dan kun je uiteraard gebruik maken van het openbaar vervoer. Het openbaar vervoer is in Zeist namelijk erg goed geregeld. Vanaf het station Driebergen/Zeist rijden diverse bussen, waardoor je vanaf het station snel bij je kamer bent.

Filters (0)


Van € 0 tot geen maximum

Huurwoning 0 Appartement 0 Studio 0 Kamer 0 Antikraak 0
< 1 km van het centrum 0 < 3 km van het centrum 0 < 5 km van het centrum 0 < 10 km van het centrum 0
Minimaal 5 m² 0 Minimaal 10 m² 0 Minimaal 20 m² 0 Minimaal 30 m² 0 Minimaal 40 m² 0 Minimaal 50 m² 0
1 kamer 0 2+ kamers 0 3+ kamers 0 4+ kamers 0 5+ kamers 0
Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 0 Inschrijven niet toegestaan 0

81 anderen zijn nu op zoek in Zeist, reageer vandaag nog!

Geen resultaten

We hebben helaas niks beschikbaar. Probeer te zoeken met een ruimer prijsbereik of in een andere plaats. Bekijk al ons aanbod