Filters (0)
Prijs
Straal
type
Dagen op Kamer.nl
Wijk
Buurt
Straat
Afstand tot centrum
Oppervlakte
Aantal kamers
Inrichting
Toilet
Keuken
Badkamer
Woonkamer
Roken
Huisdieren
Internet
Onderhoud
Inschrijven gemeente

Huren Amersfoort

1 gevonden

  • Appartement Utrechtseweg in Amersfoort
    • 1.200 p/m
    • 38m2
    • 2,4 km
    • Zeven prachtige Short stay appartementen op toplocatie in Amersfoort! Appartement per direct beschikbaar! Huurprijzen inclusief alle kosten variëren tussen de €1600,00 en €1675,00. In het stadscen…

Kamers Amersfoort

Ga je studeren in Amersfoort? Dan ben je vast en zeker op zoek naar een leuke studentenwoning! Amersfoort is een studentenstad in opkomst. Er studeren ruim 4900 studenten. Er zijn vele mogelijkheden voor het huren van een kamer in Amersfoort. Zo kun je ervoor kiezen om een kamer te huren in een studentenwoning, een zelfstandige studio of een appartement. Wat voor woning je ook zoekt, op Kamer.nl vind je het grootste aanbod aan studentenwoningen in Amersfoort!

Waarom een kamer in Amersfoort huren?

Er zijn genoeg redenen dus om in Amersfoort een kamer te huren! Amersfoort staat bekend om de geweldige sfeer en wordt vaak omschreven als; charmant, kleinschalig, gevarieerd en erg gezellig! Er zijn veel leuke winkels, restaurantjes en cafés te vinden. Amersfoort is rijk aan musea. Zo vind je er het Mondriaanhuis, museum Flehite en Kunsthal Kade. Ook is het erg leuk om met een bootje door de grachten te varen, of een dagje naar de dierentuin te gaan. Een zeer veelzijdige stad, waar genoeg te beleven valt! Kortom, je hoeft je zeker niet te vervelen wanneer je een kamer huurt in Amersfoort.

Studeren in Amersfoort

In Amersfoort vind je de HU, de Hogeschool Utrecht. De HU biedt sinds 2010 opleidingen 9 verschillende opleidingen aan in Amersfoort, en dit jaar komen daar nog vier opleidingen bij. Door het toenemende aantal opleidingen, neemt ook het aandeel van studenten in Amersfoort toe die ook een studentenwoning in Amersfoort huren. Amersfoort begint dus steeds meer op een echte studentenstad te lijken. Het gebouw van de HU staat midden in de wijk Eemkwartier, vlakbij de binnenstad en station Amersfoort CS. Een ideale locatie dus om een kamer of studio te huren.

Vervoer

Amersfoort is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, want je vindt er zelfs 3 stations! Amersfoort Schothorst, Amersfoort Vathorst en Amersfoort Centraal. Je kunt zowel met de trein als bus van en naar Amersfoort komen. Ook het busvervoer in Amersfoort is goed geregeld en door de hele stad verspreid vind je bushaltes. Bij het kiezen van een studentenkamer hoef je hier dus geen rekening mee te houden!
Over Kamer.nl
Service
Huren
Kamers te huur
Studio's te huur
Laatste blogs