Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Veendam

Straat Malakka (9642BK)

Per direct beschikbaar

€ 400 p/m

123m²

6 kamers

Omschrijving

Huur een mooie kamer in dit prachtige huis en leef te samen met 4 andere enthousiaste mensen!

Deze ruime volledig gemeubileerde tussenwoning staat in een gemoedelijke woonwijk, heeft een nette gedeelde keuken, woonkamer en badkamer, alsmede een besloten tuin en biedt ruimte voor 5 mensen door de 5 ruime slaapkamers die er zijn.

De woning ligt vlak bij het centrum van Veendam en het buurtwinkelcentrum ''De Reede''. Sportverenigingen bevinden zich eveneens in de nabije omgeving.

De indeling:
Er is op de begane grond een centrale hal met toegang tot de gemeenschappelijke woonkamer, de keuken, het toilet, een trapkast en de trap naar de verdieping.
De woonkamer is modern ingericht en beschikt over een grote TV met digitaal ontvangst en wifi.
De nette gesloten keuken is voorzien van alle hedendaagse gemakken en biedt tevens toegang tot de tuin.

Op de eerste verdieping bevindt zich een overloop met daaraan een gezamenlijke badkamer met douchecabine, wastafel en 2e toilet en 3 ruime slaapkamers, respectievelijk 16 m², 12 m² en 10 m².

Een vaste trap geeft toegang tot de tweede verdieping, waar de 4e en 5e slaapkamer zich bevindt. Deze zijn beide 10 m². Op de overloop is de CV-opstelling.

De besloten tuin is gesitueerd op het noorden en beschikt over een vrijstaande berging. De tuin is via een ''achterom'' te bereiken.

Wij hebben op dit moment meerdere kamers beschikbaar van resp. € 400-600 kale huur, vraag onze verhuurmakelaar naar de mogelijkheden

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 400 per maand

Oppervlakte

123m²

Aantal kamers

6

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Straat Malakka
  • 9642BK
  • Veendam

Vergelijkbaar aanbod