Geverifieerde verhuurder

Appartement Bourtange

Vlagtwedderstraat (9545TA)

Per direct beschikbaar

€ 495 p/m

240m²

5 kamers

Omschrijving

Tijdelijk te huur van 01-01-2024 t/m 01-03-2024

RIANTE BENEDENWONING MET LANDELIJK KARAKTER IN BOURTANGE

Welkom in dit prachtige appartement gelegen aan de Vlagtwedderstraat in het charmante Bourtange. Deze benedenwoning met 5 kamers is perfect voor rustzoekers, paardenliefhebbers, alleenstaanden en mensen die door een scheiding gaan.

Landelijke charme en comfort komen hier samen, met een huurperiode van 2 maanden.

De woning beschikt over een ruime hal met achterom, een moderne badkamer van 7,4m² met wastafel, toilet en inloopdouche, en een gezellige inbouwkeuken van 12,6m² met openslaande tuindeuren. De keuken is voorzien van een oven, vaatwasser en kookplaat. Daarnaast zijn er twee handige interne schuren aanwezig, met een totale oppervlakte van 21,4m² en 15,4m².

Meer over Bourtange:
Bourtange is een uniek historisch verdedigingswerk dat zijn gelijke niet kent. De sfeervolle vestingstad ademt geschiedenis en brengt u terug naar 1742. Het geheel is in de jaren zeventig gereconstrueerd, waardoor het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. In de directe omgeving vindt u tevens veel groen en natuur, met onder andere het prachtige gebied de “Natte horizon” en talloze fiets- en wandelroutes.

De kale huurprijs bedraagt €495,- per maand, inclusief komt het neer op €695,-. Bij aanvaarding van de woning dient er een waarborgsom ter hoogte van 1 maandhuur te worden voldaan. De exacte aanvaardingsdatum is in overleg met de verhuurder.

Procedure en vereisten:
Om in aanmerking te komen voor deze fantastische woning, vragen wij u vriendelijk om de volgende documenten te verstrekken aan de verhuurder:

Een kopie van uw identiteitsbewijs
Een kopie van uw arbeidsovereenkomst
De laatste drie loonstrookjes
Een getekende verhuurdersverklaring
Deze ruime benedenwoning is ideaal voor alleenstaanden, gescheiden mensen, rustzoekers en stelletjes die op zoek zijn naar rust en comfort. Wacht niet langer en plan vandaag nog een pre-booking!

#bourtange #groningen #netherlands #shots #water #reflection #cloppenburg #travelling #s #gel #selfie #lingen #saterland #of #bridges #nature #br #moment #nordhorn #discobelair #molbergen #osnabr #ck #friesoythe #groningerlandschap #travel #fotografeert #holland #landscapes #landscape

Kenmerken appartement

Prijs

€ 495 per maand

Oppervlakte

240m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct tot 15 januari 2025

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Vlagtwedderstraat
  • 9545TA
  • Bourtange

Vergelijkbaar aanbod