Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Naarden

Prins Willem van Oranjelaan (1412GJ)

Per direct beschikbaar

€ 3.800 p/m

191m²

7 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Beschikbaar per direct! Dit ruime, goed onderhouden tussenwoning uit 1936 is gelegen op een prachtige en populaire locatie in het Oranje Nassau Park Zuid met een zeer ruime tuin op het westen van meer dan 15 meter diep. De woonwijk wordt gekenmerkt door veel groen, een vijver en de ideale ligging ten opzichte van het station en uitvalswegen. De Prins Willem van Oranjelaan is een rustige, kindvriendelijke laan op loopafstand van het treinstation Naarden-Bussum, Naarden-Vesting en natuurgebied 'Het Naardermeer'. In de directe omgeving bevinden zich winkels, het centrum van Bussum, meerdere goede basis- en middelbare scholen en uitstekende sportfaciliteiten.

De woning heeft een gebruiksoppervlakte van 191 m² en een perceelgrootte van 261 m². Het beschikt over een diepe achtertuin van maar liefst 16,5 meter diep en 6,6 meter breed op het westen, met een groot terras, een vrijstaande stenen schuur en achteruitgang. De woning is ideaal voor een gezin en is voorzien van alle gemakken zoals een luxe keuken, sfeervolle woonkamer, 5 slaapkamers, 2 badkamers en een zolder. In 2019 is de woning stijlvol gerenoveerd en kindvriendelijk ingericht.

Huurvoorwaarden: Beschikbaar per direct, minimale huurperiode van 12 maanden, maximale huurperiode van 24 maanden, waarborgsom van 2 maanden huur, exclusief gas, water, elektriciteit en gemeentelijke belastingen, geen woningdelers.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 3.800 per maand

Oppervlakte

191m²

Aantal kamers

7

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Prins Willem van Oranjelaan
  • 1412GJ
  • Naarden

Vergelijkbaar aanbod