Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Laren (NH)

Ooghout (1251ZC)

Per direct beschikbaar

€ 3.800 p/m

138m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Op loopafstand van het centrum van Laren bevindt zich deze helft van een dubbel woonhuis met een grote garage voor 2 auto's, een carport voor 2 auto's en een diepe tuin met terrassen en bergschuur. Deze woning biedt een perfecte combinatie van modern comfort en charmante details. Met drie slaapkamers, een lichte woonkamer en een tuin is dit de ideale plek om thuis te komen.

Bij binnenkomst via de ruime hal heeft u toegang tot het toilet en de lichte woonkamer. De woonkamer, gelegen aan de straatkant, is voorzien van een sfeervolle open haard. Aan de achterzijde van de woning is er een grote schuifpui naar de diepe achtertuin (50 m) aanwezig. De open inbouwkeuken is uitgerust met diverse apparatuur, waaronder een oven, quooker, afzuigschouw, vaatwasser, Amerikaanse koelkast en keramische kookplaat.

Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime overloop met toegang tot de drie slaapkamers. De grote slaapkamer biedt toegang tot een en suite badkamer met een douchecabine, dubbele wastafel, ligbad, bidet en toilet. Een tweede badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Via een houten trap in de derde slaapkamer is er toegang tot een extra slaapruimte en berging op zolder.

De woning wordt gestoffeerd verhuurd en is beschikbaar vanaf 1-9-2023. De huurprijs is exclusief gas, water, elektriciteit en overige heffingen. Er wordt een waarborgsom gevraagd ter hoogte van 2 maanden huur. In de ruime schuur in de achtertuin is extra bergruimte beschikbaar.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 3.800 per maand

Oppervlakte

138m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Ooghout
  • 1251ZC
  • Laren (NH)

Vergelijkbaar aanbod