Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Harderwijk

Vischmarkt (3841BG)

Per direct beschikbaar

€ 2.395 p/m

150m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Te huur: gemeubileerde woning in het centrum van Harderwijk, beschikbaar voor maximaal 2 jaar. De huurprijs bedraagt €2.500 per maand exclusief gas, water, internet en elektra (voorschot €260, op basis van nacalculatie).
Deze unieke binnenstadswoning heeft een oppervlakte van circa 150 m2 en een besloten tuin/patio. Op de begane grond vind je een sfeervolle woonkamer met oude balkenplafond en een ruime, tuingerichte woonkeuken met alle inbouwapparatuur. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een keurige badkamer met douchecabine, wastafel en tweede toilet. De recent vernieuwde tweede verdieping biedt een grote en lichte slaapkamer met vrijstaand bad en een knusse zitgelegenheid met prachtig uitzicht over de binnenstad. De woning heeft tevens een zonnige patio/tuin op het zuiden, met achterom en een houten berging. Ook beschikt de woning over zonnepanelen en deels vloerverwarming op de begane grond. Bijzonderheden: 2 maanden borg, inventarislijst op aanvraag bij de makelaar. Optionele schoonmaakkosten van €90 per maand (2 keer per maand) en 2 parkeerplaatsen te huur op loopafstand (afgesloten parkeergarage, €50 per parkeerplaats per maand). Neem gerust contact op voor een bezichtiging.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.395 per maand

Oppervlakte

150m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Vischmarkt
  • 3841BG
  • Harderwijk

Vergelijkbaar aanbod