Geverifieerde verhuurder

Appartement Almere

Fellinilaan (1325VN)

Per direct beschikbaar

€ 2.150 p/m

132m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Te huur en per direct beschikbaar, volledig gemeubileerd appartement met 2 slaapkamers en een inpandig balkon op de 7e verdieping. Het appartement heeft een eigen (buiten)parkeerplaats met slagboom en een ruime berging. Het appartement is zeer stijlvol en geschikt voor 2 personen (een stel).

Indeling
Direct naast de ingang/hal bevindt zich een zeer ruime berging met wasmachine, droger, stofzuiger, strijkplank en strijkijzer. De hal biedt verder toegang tot het toilet, de badkamer, twee slaapkamers en de woonkamer met open keuken. Bij binnenkomst in de ruime woonkamer valt meteen het adembenemende uitzicht over het Weerwater op. De woonkamer heeft een ruime inpandige serre met schuiframen, die het hele jaar door goed te gebruiken is. De hoofdslaapkamer is ingericht met een ruim tweepersoonsbed, tv en een grote hangkast met schuifdeuren. De tweede slaapkamer of logeerkamer heeft een eenpersoonsbed en ook een ruime kledingkast. Vanuit beide slaapkamers is het uitzicht hetzelfde als vanuit de woonkamer/keuken. De badkamer heeft een wastafel, bad en aparte douche. Zowel de badkamer als het toilet zijn volledig betegeld. Beddengoed is aanwezig. Ook zijn er horren voor alle ramen.

Het appartement heeft een houten vloer in een lichte eiken kleur. De ruime L-vormige keuken is voorzien van een vaatwasser, inductiekookplaat met afzuigkap, grote koel/vriescombinatie, oven en magnetron. Verder is al het servies, pannen, bestek, etc. in ruime hoeveelheden aanwezig. Er is een inpandige berging op de eerste verdieping en een box op de begane grond.

Het appartement is per direct beschikbaar.

Overige informatie:
- Huurprijs € 2.150 per maand
- Servicekosten € 160,-
- Internet en TV € 59,- (Kabel via Ziggo, upgrade naar snel internet mogelijk)
- Exclusief g/w/e
- Borg € 4.300,-
- Huisdieren en roken zijn niet toegestaan
- Parkeren op eigen plek buiten
- Het appartement is niet erg geschikt voor kinderen.
- Periode: minimaal één jaar of meerdere jaren.

Bereikbaarheid
Het complex bevindt zich vlakbij knooppunt A-6 op de grens van het Lumiérepark en het Weerwater. Het centrum van Almere is op loopafstand. Almere Centrum heeft een theater, bioscoop, sfeervolle cafés en restaurants en is recentelijk uitgeroepen tot het meest plezierige stadscentrum van Nederland, winnaar van de Best Binnenstad Award. Station Almere Centrum is met de bus in 15 minuten en met de fiets in 10 minuten te bereiken.

Aanvaarding: direct, onder voorbehoud van contracteigenaar.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.150 per maand

Oppervlakte

132m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Fellinilaan
  • 1325VN
  • Almere

Voorzieningen in de buurt

  • Vuurtoren Utopia

    Toeristische attractie - 79m

Vergelijkbaar aanbod