Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Eindhoven

Meerring (5658LD)

Per direct beschikbaar

€ 2.250 p/m

147m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Huur nu een van de 17 prachtige waterwoningen in de Hooghe Heer, Eindhoven. Deze woningen hebben een fantastische ligging aan het water met uitzicht op groen. Elke woning heeft een hoogwaardige pvc vloer en een moderne woonkeuken op de eerste verdieping met inbouwapparatuur. Op de tweede verdieping zijn er royale badkamers met douche, bad en dubbele wastafel. Daarnaast zijn er 3 of 4 ruime slaapkamers. De begane grond biedt een grote woonkamer met directe toegang tot het mooie en ruime terras aan het water. Een parkeerplaats in de garage is ook inbegrepen.

Het nieuwbouwplan Hooghe Heer in de Eindhovense wijk Meerhoven biedt niet alleen groen en waterrijk wonen, maar ook verbinding met het centrum. Je kunt direct vanuit jouw woning de natuur in gaan voor een wandeling of ontspannen in het park Meerland. Binnen korte afstand bevindt zich het bruisende Eindhoven, waar je kunt genieten van diverse restaurants, winkels en culturele activiteiten zoals theaters en filmhuizen.

Als je interesse hebt in een van deze woningen, neem dan contact op met het verhuurteam voor de prijslijst, plattegronden en inschrijfformulier. Je kunt ook direct een bezichtiging aanvragen. Mis deze kans niet!

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.250 per maand

Oppervlakte

147m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Meerring
  • 5658LD
  • Eindhoven

Vergelijkbaar aanbod