Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Eindhoven

Meerring (5658LD)

Per direct beschikbaar

€ 2.250 p/m

147m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

De verhuur van 17 prachtige waterwoningen in De Hooghe Heer, Eindhoven is gestart! Deze woningen bevinden zich op een fantastische locatie aan het water en bieden uitzicht op het groen. De woningen zijn voorzien van een hoogwaardige pvc vloer en moderne woonkeukens met inbouwapparatuur op de eerste verdieping. Op de tweede verdieping vind je ruime badkamers met douche, bad en dubbele wastafel. Daarnaast zijn er 3 of 4 ruime slaapkamers aanwezig. De begane grond beschikt over een grote woonkamer met toegang tot een prachtig en ruim terras aan het water. Elke woning heeft ook een parkeerplaats in de garage. Neem contact op met het verhuurteam voor meer informatie, prijzen en plattegronden. Bezichtigingen zijn mogelijk, wees er snel bij!

De Hooghe Heer is gelegen in Meerhoven, Eindhoven, omringd door groen. Het nieuwbouwproject grenst aan Park Meerland, een groot groen en waterrijk park. Hier kun je direct vanuit je woning genieten van de natuur en ontspannen wandelingen maken. Het bruisende centrum van Eindhoven is ook gemakkelijk bereikbaar vanuit deze groene oase. Geniet van diverse culinaire ervaringen in de Down Town gourmet market, ga shoppen en lunchen in Strijp S of ontspan met een drankje in de Stadsbrouwerij. Cultuurliefhebbers kunnen terecht bij het Parktheater of filmhuis Natlab. Ervaar elke dag het gevoel van vakantie in De Hooghe Heer!

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.250 per maand

Oppervlakte

147m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Meerring
  • 5658LD
  • Eindhoven

Vergelijkbaar aanbod