Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Amsterdam

Chopinstraat (1077GL)

Per direct beschikbaar

€ 5.950 p/m

250m²

7 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Beschikbaar vanaf 15 mei

Prachtig huis met 5 slaapkamers en 2 badkamers van ca. 240 m2 met een tuin op het zuiden. Verdeeld over 3 verdiepingen, gelegen nabij Beethovenstraat en diverse internationale scholen in Amsterdam-Zuid. Ideaal voor gezinnen met of zonder nanny, en biedt voldoende ruimte om een kantoor aan huis in te richten.

Indeling:
Begane grond met ruime hal, gastentoilet, grote woonkamer met open haard en eetgedeelte met toegang tot zonnige tuin. Gesloten keuken met toegang tot de tuin.

1e verdieping: twee grote slaapkamers, een kleinere slaapkamer en een badkamer en suite met hoofdslaapkamer. Groot balkon met uitzicht op de tuin.

2e verdieping: twee slaapkamers, overloop ideaal als speel- of gameroom, en badkamer met wasmachines. Grote zolder voor opslag.

Privé entree, alle vloeren zijn van eikenhout en trappen bekleed. Gunstige locatie nabij scholen, centrum en WTC. Huurovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Kenmerken:
- 6 kamers over 3 verdiepingen
- Ca. 240 m2
- 5 slaapkamers
- 2 badkamers, 3 toiletten
- Houten vloeren
- Open haard
- Tuin en balkon op het zuiden

Plan een bezichtiging van dit ruime familiehuis in Amsterdam!

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 5.950 per maand

Oppervlakte

250m²

Aantal kamers

7

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Chopinstraat
  • 1077GL
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod