Foto huurwoning te huur in Amsterdam - Willemsparkweg
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Amsterdam - Willemsparkweg

Per direct beschikbaar

€ 6.000 p/m

215m²

7 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Dit prachtig gerenoveerde herenhuis van ongeveer 215 m² strekt zich uit over vijf verdiepingen en is ideaal gelegen aan de Willemsparkweg nabij het Vondelpark. Met eikenhouten vloeren en een originele glazen entree, biedt deze woning een patio, een zonnig dakterras, een ruime kelder, vier slaapkamers, twee badkamers en vier toiletten, evenals een moderne keuken en eetgedeelte.

Op de begane grond leidt de entree met de prachtige originele glazen voorgevel naar twee ruime slaapkamers en een moderne badkamer met inloopdouche, dubbele wastafels en een toilet. De patio van 5 m² aan de achterzijde van het pand is bereikbaar via een trap.

Op de eerste verdieping bevindt zich de keuken en eetkamer. De open keuken aan de achterzijde is voorzien van een hardstenen aanrechtblad en moderne inbouwapparatuur, waaronder een groot 5-pits gasfornuis, afzuigkap, koelkast en vriezer. De woonkamer/eetkamer aan de voorzijde heeft een open haard en een raam met uitzicht op de prachtige Willemsparkweg en het Vondelpark. Openslaande deuren aan de achterzijde geven toegang tot het balkon. Daarnaast is er een toilet op deze verdieping.

Op de tweede verdieping bevindt zich een ruime woonkamer met nog een toilet aan de achterzijde.

De hoofdslaapkamer en de vierde slaapkamer bevinden zich op de bovenste verdieping. De hoofdslaapkamer heeft inbouwkasten en een werkende open haard. De tweede grote badkamer op deze verdieping heeft een bad, inloopdouche en dubbele wastafels. Alle badkamers en toiletten hebben vloeren van Chinees hardsteen en designmeubilair van Philippe Starck.

Het ruime dakterras beslaat ongeveer 25 m² en biedt een prachtig uitzicht over Amsterdam Zuid.

De kelder (souterrain) van ongeveer 38 m² heeft een open ontwerp en is uitzonderlijk licht door de vele ramen en een deur die toegang geeft tot de patio. Deze verdieping heeft ook diverse ingebouwde kasten en aansluitingen voor een wasmachine en droger.

Locatie:

Willemsparkweg ligt in de stijlvolle Amsterdam Zuid buurt, op de hoek van de Cornelis Schuytstraat, met diverse voorzieningen in de buurt, waaronder trendy boetieks en restaurants. Op loopafstand bevinden zich het beroemde Vondelpark, Museumplein, Concertgebouw, Van Gogh Museum en Rijksmuseum. Openbaar vervoer is gemakkelijk bereikbaar vanaf deze woning en het is slechts 5 minuten rijden naar de A10 Ringweg.

Kenmerken:

- Beschikbaar: 1 juli;
- Huurprijs: € 6750, - per maand excl. G/W/L;
- Borg: 2 maanden huur;
- Woonoppervlakte van 216 m²;
- Dakterras van 25 m²;
- Kelder (souterrain) van 38 m².

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 6.000 per maand

Oppervlakte

215m²

Aantal kamers

7

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Willemsparkweg
  • 1071HX
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod