Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Amstelveen

Welna (1181NS)

Per direct beschikbaar

€ 5.500 p/m

135m²

6 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

GERENOVEERDE GEZINSWONING || 5 SLAAPKAMERS || 2 BADKAMERS || ONGEMEUBILEERD || PER DIRECT BESCHIKBAAR

Bent u op zoek naar een gezinswoning in een kindvriendelijke en rustige buurt? Deze pas gerenoveerde, lichte en charmante gezinswoning is te huur! Oorspronkelijk gebouwd en gerenoveerd voor eigen gebruik, nu beschikbaar vanwege een buitenlandse opdracht. Deze gewilde buurt biedt alle voorzieningen in de buurt, zoals scholen, speeltuinen, openbaar vervoer en sportfaciliteiten. Voldoende parkeergelegenheid voor de deur en gratis parkeren.

INDELING
Begane grond: Een ruime entreehal met traditionele trap naar de eerste verdieping. Via de mooie dubbele deuren betreedt u de woonkamer. Deze grote woonkamer is zeer licht en ruim. De volledig uitgeruste keuken (gasfornuis/eiland) heeft alle inbouwapparatuur die u nodig heeft! Een apart toilet in de hal. Het woongedeelte met de grote Franse ramen maakt het een lichte en ruime woonkamer met directe toegang tot de prachtige tuin.

De voortuin met parkeergelegenheid voor fietsen leidt naar de traditionele ingang van het huis. De zonnige achtertuin met een schuur en kindvriendelijke indeling is gelegen op het westen.

Eerste verdieping: Drie slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en dubbele wastafel.

Tweede verdieping: Twee grote slaapkamers en een aparte badkamer met bad/douche, toilet en wastafel. Ideaal voor kinderen en gasten. Nieuwe wasmachine & droger geïnstalleerd en aangesloten.

LOCATIE
Gelegen in de prestigieuze, rustige en gezinsvriendelijke wijk Elsrijk, een ideale plek voor uw verblijf in Nederland. Het huis is gelegen op 5 minuten afstand van het openbaar vervoer (tramlijn 5, 51, bus), dat bijvoorbeeld in 5-6 minuten naar de Internationale School van Amsterdam (ISA), Schiphol, etc. leidt. Het fietsen naar ISA duurt ongeveer 10-12 minuten. Supermarkten en buurtwinkels op loopafstand, parken, voetbalveld voor kinderen in de buurt. Parkeren is gratis en er zijn voldoende parkeerplaatsen voor het huis.

HIGHLIGHTS
Huurprijs €5.500,- exclusief nutsvoorzieningen
Borg 2 maanden
Per direct beschikbaar
Ongemeubileerd
5 slaapkamers, 2 badkamers
Volledig gerenoveerd
Maximaal 2 jaar contract

Heeft u interesse in een bezichtiging? Neem dan contact op met ons kantoor.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Er wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle maten en afmetingen zijn indicatief.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 5.500 per maand

Oppervlakte

135m²

Aantal kamers

6

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Welna
  • 1181NS
  • Amstelveen

Vergelijkbaar aanbod