Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Muiden

Kleine Wiel (1398JB)

Per direct beschikbaar

€ 6.850 p/m

253m²

6 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Unieke woonervaring met prachtig uitzicht op je eigen privé-eiland aan het IJmeer. De halfvrijstaande villa staat op een perceel van 660 m² en beschikt over vijf slaapkamers, drie badkamers en twee privéparkeerplaatsen. Met verschillende buitenruimtes, waaronder twee balkons, een verwarmd dakterras, een privé-eiland en een grote tuin met eigen aanlegsteiger voor een kleine boot. Deze moderne villa van hoge kwaliteit is ontworpen door de architecten van Courage. Kenmerken zijn onder andere een woonoppervlakte van circa 245 m², vijf slaapkamers, drie badkamers verdeeld over drie verdiepingen, twee privéparkeerplaatsen, een ruime berging, moderne keuken inclusief alle benodigde apparatuur, onderhoudsarme tuin, twee balkons, verwarmd dakterras, eigen eiland, energielabel A+++, en duurzaam verwarmingssysteem. Gelegen in het prachtige Muiden, met uitstekende verbindingen naar Amsterdam en 't Gooi. Perfect voor watersportliefhebbers vanwege de navigatiemogelijkheden en nabijgelegen recreatieve activiteiten zoals wandel- en fietsroutes.

Let op: de derde badkamer staat niet op de plattegrond van de tweede verdieping. Neem contact op met Eefje Voogd van CBRE voor meer informatie of een bezichtiging.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 6.850 per maand

Oppervlakte

253m²

Aantal kamers

6

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Kleine Wiel
  • 1398JB
  • Muiden

Vergelijkbaar aanbod