Geverifieerde verhuurder

Appartement Wilnis

Herenweg (3648CS)

Per direct beschikbaar

€ 2.095 p/m

106m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Op een goede locatie in Wilnis bieden wij dit splinternieuwe gestoffeerde 3-kamer appartement te huur aan. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een nieuw complex met 5 appartementen aan de Herenweg. Het is goed geïsoleerd, luxe afgewerkt en voorzien van een lift, berging en eigen parkeerplaats.
Het appartement heeft een ruime woonkamer met veel lichtinval, open keuken met inbouwapparatuur, twee slaapkamers, een luxe badkamer en apart toilet. De ouderslaapkamer heeft extra ramen en de tweede slaapkamer is ook ruim. Het gehele appartement heeft een strakke wandafwerking en lichte PVC vloer. Airconditioning is aanwezig in de woonkamer en slaapkamers. Wilnis heeft een gunstige ligging t.o.v. Amsterdam, Utrecht en Schiphol en biedt diverse recreatiemogelijkheden in de omgeving.
Beschikbaar per direct voor maximaal 24 maanden, huurprijs € 2.095,- excl. gas, water, elektra. Overige kosten: € 150,- per maand, waarborgsom: € 4.190,-. Geen huisdieren toegestaan.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.095 per maand

Oppervlakte

106m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Herenweg
  • 3648CS
  • Wilnis

Vergelijkbaar aanbod