Geverifieerde verhuurder

Appartement Vlissingen

Sint Sebastiaanstraat (4381EP)

Per direct beschikbaar

€ 1.290 p/m

108m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Ruim 4-kamer appartement met zeer groot dakterras, gelegen in het centrum. Dit appartement beschikt over 3 slaapkamers, een ruime en lichte woonkamer, een moderne keuken en badkamer. Het maakt deel uit van een klein complex met 2 appartementen.

Indeling: entree met brievenbus en intercom. Trap naar de 1e verdieping. Overloop met entree.

Centrale hal die toegang biedt tot alle kamers met toilet. De toilet is netjes betegeld en voorzien van een wastafel. Moderne keuken met gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron en koelkast. Ruime woonkamer van ongeveer 35m2 met parketvloer en een sfeervolle open haard. Vanuit de woonkamer is er een mooi uitzicht op de Lange Zelke.

Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich 3 slaapkamers van 8m2, 11m2 en 15m2. De hoofdslaapkamer heeft een inloopkast met cv-combiketel. Twee slaapkamers hebben toegang tot het ruime dakterras van ca. 25m2. Op het dakterras is een aparte berging die ook bereikbaar is vanuit het trappenhuis.

Kenmerken:
- Beschikbaar vanaf 1-6-2024
- Alleen langdurige verhuur (minimaal 12 maanden)
- Alleen bestemd voor permanente bewoning
- Alle buitendeuren, ramen en kozijnen evenals de cv-ketel worden vernieuwd in mei 2024. Dit is om woonplezier en energieverbruik te verbeteren. De woning zal dan voldoen aan alle hedendaagse normen.

De huurprijs is exclusief G/W/E en exclusief €35,00 servicekosten.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.290 per maand

Oppervlakte

108m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Sint Sebastiaanstraat
  • 4381EP
  • Vlissingen

Vergelijkbaar aanbod