Geverifieerde verhuurder

Appartement Vlissingen

Stenenbeer (4381HA)

Per direct beschikbaar

€ 1.195 p/m

60m²

2 kamers

Omschrijving

Appartement met Karakter in Oude Binnenstad van Vlissingen

Struinend door de straten van de Oude Binnenstad in Vlissingen, kom je dit charmante appartement tegen. Gevestigd in een historisch rijksmonument uit 1582 aan de Stenen Beer, biedt dit gemeubileerde pronkstuk een unieke woonervaring in het hart van de levendige stad.

Lifestyle en Locatie

De bruisende binnenstad ligt op steenworp afstand, gevuld met gezellige eetgelegenheden en handige supermarkten. Verwen jezelf met een avondje uit eten of geniet van een rustige wandeling langs de kade. Het beste van Vlissingen ligt binnen handbereik.

Woningdetails

Bij binnenkomst word je verwelkomd door de ruime woonkamer, compleet met een knusse zithoek, eethoek en een trendy keukeneiland met koelkast. De enorme slaapkamer biedt plaats aan een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden. Heb je liever meer ruimte? Geen probleem! In goed overleg kunnen de eenpersoonsbedden voor je worden verwijderd.

Wellness en Comfort

In de slaapkamer vind je niet alleen een heerlijk ligbad om tot rust te komen, maar ook een moderne badkamer met alle luxe voorzieningen die je nodig hebt. Stap onder de verfrissende regendouche of fris jezelf op bij de wastafel. Een thuis waar ontspanning centraal staat.

Huuropties

Dit unieke appartement is per direct beschikbaar, perfect voor gezinnen, stellen en expats die op zoek zijn naar een permanente plek om zich te vestigen. De huurtermijn bedraagt minimaal één jaar en is inclusief gas, water, elektriciteit, tv en internet. Een zorgeloze ervaring tegen een vaste maandelijkse prijs.

Interesse? Neem snel contact op voor meer informatie over deze karaktervolle woning in Vlissingen!

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.195 per maand

Oppervlakte

60m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Stenenbeer
  • 4381HA
  • Vlissingen

Vergelijkbaar aanbod