Geverifieerde verhuurder

Appartement Utrecht

Faustdreef (3561LN)

Per direct beschikbaar

€ 1.725 p/m

80m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

De 4-kamer huurwoningen in de vier gebouwen van dit project in de wijk Overvecht in Utrecht worden gerenoveerd. De complexen bestaan uit ongeveer 8 verdiepingen en de woningen worden voorzien van laminaatvloeren, een nieuwe keuken (in grijze of witte uitvoering) met inbouwapparatuur (oven, kookplaat en vaatwasser), een nieuwe badkamer, een nieuw toilet, gestucte muren en isolerende beglazing. Elke woning heeft een aparte berging op de begane grond.

De ligging nabij het treinstation Utrecht Overvecht biedt uitstekende treinverbindingen, waardoor je binnen enkele minuten op Utrecht Centraal Station bent. Het winkelcentrum Overvecht met meer dan 100 winkels, een sportpark en goede bereikbaarheid van de snelwegen A27 en N230 zijn ook grote voordelen. Utrecht is de hoofdstad van de provincie Utrecht en heeft prachtige grachten met cafés en terrassen aan het water, ideaal om te fietsen. In deze stad zijn voldoende parkeermogelijkheden en omgeven door mooie groene gebieden.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.725 per maand

Oppervlakte

80m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Faustdreef
  • 3561LN
  • Utrecht

Vergelijkbaar aanbod