Foto appartement te huur in Utrecht - Faustdreef
Geverifieerde verhuurder

Appartement Utrecht - Faustdreef

Per direct beschikbaar

€ 1.725 p/m

80m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

De vier privésector woningen met 4 kamers in de vier gebouwen worden gerenoveerd. De complexen bestaan uit ongeveer 8 verdiepingen en zijn voorzien van laminaatvloeren, een nieuwe keuken (in grijze of witte uitvoering) met inbouwapparatuur, een nieuwe badkamer, een nieuw toilet, gestucte muren en isolerende beglazing. De woningen hebben ook een aparte opslagruimte op de begane grond.

De huurappartementen bevinden zich in de wijk Overvecht in Utrecht, met diverse complexen van maximaal 8 verdiepingen. Utrecht, de hoofdstad van de provincie Utrecht, is de op vier na grootste gemeente van Nederland. Utrecht heeft prachtige grachten met waterkantcafés en terrassen en is ideaal om te fietsen. In de omgeving zijn er voldoende parkeergelegenheden en groene gebieden.

De ligging nabij treinstation Utrecht Overvecht biedt uitstekende treinverbindingen, waardoor u binnen enkele minuten op Utrecht Centraal bent. Het winkelcentrum Overvecht, met meer dan 100 winkels, een sportpark en goede toegang tot de snelwegen A27 en N230, zijn ook grote voordelen.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.725 per maand

Oppervlakte

80m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Faustdreef
  • 3561LN
  • Utrecht

Vergelijkbaar aanbod