Geverifieerde verhuurder

Appartement Utrecht

Rubicondreef (3561JH)

Per direct beschikbaar

€ 1.725 p/m

80m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Deze gerenoveerde 4-kamer woningen in de vier gebouwen van de privésector zijn voorzien van laminaatvloeren, een nieuwe keuken (in grijze of witte uitvoering) met inbouwapparatuur (oven, kookplaat en vaatwasser), een nieuwe badkamer, een nieuw toilet, gestucte muren en isolerend glas. Elke woning beschikt over een aparte opslagruimte op de begane grond.

De huurappartementen bevinden zich in de wijk Overvecht in Utrecht, in gebouwen van maximaal 8 verdiepingen. Utrecht, de hoofdstad van de provincie Utrecht, staat bekend om zijn prachtige grachten met gezellige cafés en terrassen en is ideaal om te fietsen. In de buurt zijn voldoende parkeermogelijkheden en groene gebieden.

De locatie nabij station Utrecht Overvecht biedt uitstekende treinverbindingen, waardoor u binnen enkele minuten op Utrecht Centraal bent. Ook het winkelcentrum Overvecht met meer dan 100 winkels, een sportpark en goede bereikbaarheid van de snelwegen A27 en N230 zijn grote voordelen.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.725 per maand

Oppervlakte

80m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Rubicondreef
  • 3561JH
  • Utrecht

Vergelijkbaar aanbod