Geverifieerde verhuurder

Appartement Utrecht

Rubicondreef (3561JE)

Per direct beschikbaar

€ 1.725 p/m

80m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

De 4-kamer woningen in de vier gebouwen in de privésector worden gerenoveerd met onder andere laminaatvloeren, een nieuwe keuken (in grijze of witte uitvoering) met inbouwapparatuur (oven, kookplaat en vaatwasser), een nieuwe badkamer, een nieuw toilet, gestucte muren en isolerende beglazing. De woningen hebben ook een aparte berging op de begane grond.
De huurappartementen bevinden zich in de wijk Overvecht in Utrecht en bestaan uit maximaal 8 verdiepingen. Utrecht is de hoofdstad van de provincie Utrecht en staat bekend om zijn prachtige grachten met gezellige cafés en terrassen, en is zeer geschikt om te fietsen. In de buurt zijn er voldoende parkeermogelijkheden en groene gebieden.
De locatie nabij treinstation Utrecht Overvecht biedt uitstekende treinverbindingen naar Utrecht Centraal. Het winkelcentrum Overvecht met meer dan 100 winkels, een sportpark en goede bereikbaarheid van de snelwegen A27 en N230 zijn ook grote voordelen.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.725 per maand

Oppervlakte

80m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Rubicondreef
  • 3561JE
  • Utrecht

Vergelijkbaar aanbod