Geverifieerde verhuurder

Appartement Rotterdam

Straatweg (3051BG)

Per direct beschikbaar

€ 2.750 p/m

117m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

In een van de chique wijken van Rotterdam, Hillegersberg, bieden we een tijdloos ingericht appartement met 3 slaapkamers en balkons aan.

Hillegersberg was oorspronkelijk een apart dorp voordat het in de vroege 20e eeuw werd geannexeerd door Rotterdam. De omgeving heeft nog veel van zijn historische charme behouden, met overblijfselen van het oude dorp nog steeds zichtbaar. In dit schilderachtige district van Rotterdam vind je speciale boetieks, interieurwinkels, een bakkerij, wijnwinkels, zonnige terrassen, een kinderwinkel, kappers, schoonheidssalons, een dierenwinkel en alles voor je dagelijkse boodschappen. Het appartement ligt ook vlak bij het ‘Oude Noorden’, een zeer mooie en levendige buurt met veel restaurants, bars en winkels.

Openbaar vervoer is in de buurt: tram 4 en 8 brengen je rechtstreeks naar het stadscentrum, treinstation Rotterdam Noord is om de hoek en de snelweg A20 is ook vlakbij. Met de fiets bereik je het stadscentrum in 10 minuten.

Het appartement bevindt zich op de tweede en derde verdieping en beschikt over een ruime woonkamer, moderne keuken, drie slaapkamers, twee balkons en een luxe badkamer met ligbad en inloopdouche. De huurprijs is exclusief verwarming, water, elektriciteit, tv, internet en lokale belastingen. De borg bedraagt € 2.750,-.

Kortom, dit appartement biedt comfort en luxe in een historische en levendige buurt van Rotterdam.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.750 per maand

Oppervlakte

117m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Straatweg
  • 3051BG
  • Rotterdam

Vergelijkbaar aanbod