Foto appartement te huur in Rotterdam - Nolensstraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Rotterdam - Nolensstraat

Per direct beschikbaar

€ 2.495 p/m

107m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Mooi en luxueus 4-kamerappartement met prachtige keuken-eetkamer en drie slaapkamers op loopafstand van Rotterdam Centraal Station (Rotterdam-CS). Het appartement bevindt zich op de 2e en 3e verdieping in de populaire wijk Blijdorp, in de directe omgeving van het prachtige Vroezenpark, de internationale school, supermarkt en uitvalswegen.

Blijdorp is een geliefde jaren 30-wijk die zeer centraal gelegen is. Omgeven door groen en rust, gecombineerd met alle dagelijkse voorzieningen op steenworp afstand. Supermarkten, speciaalzaken, gezellige restaurants, cafés, scholen en sportfaciliteiten op loopafstand. Vlakbij de Statenweg ligt het beroemde Vroezenpark, de favoriete achtertuin van veel Rotterdammers. Op loopafstand van Diergaarde Blijdorp voor een leuk uitstapje. Binnen enkele fietsminuten ben je in het stadscentrum van Rotterdam, centraal gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer (inclusief metrostation Blijdorp) en uitvalswegen (A13 en A20).

Indeling
2e verdieping:
Ruime hal met toegang tot de woonkamer, met prachtige open keuken, een ruime slaapkamer en een kleinere kamer die gebruikt kan worden als kleine slaapkamer, kantoor of garderobekamer en een toilet.

Leuk zonnig huis met de woonkamer aan de voorzijde en de keuken-eetkamer met aangrenzend balkon aan de achterzijde.

De moderne keuken is volledig uitgerust en voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, eiland met spoelbak, vaatwasser, koelkast met aparte grote vriezer, oven, aparte magnetron en veel opbergruimte. De keuken heeft een groot betonnen aanrechtblad en een gezellige bar met barkrukken die onderdeel blijven van het huis. Vanuit de keuken heb je toegang tot het heerlijke balkon op het noorden van ongeveer 4 m2, zodat je tot laat in de middag van de zon kunt genieten.

De eerste slaapkamer bevindt zich naast de woonkamer aan de voorzijde van het huis. Deze kamer biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een ruime kledingkast. Deze kamer heeft ook een ruime inbouwkast en bergruimte. De stickers op de muren die op de foto's te zien zijn, zijn verwijderd en de muren zijn recent geverfd.

Het gastentoilet is bereikbaar vanuit de hal.

3e verdieping:
Overloop met toegang tot de hoofdslaapkamer met en suite badkamer en wasruimte. Je bereikt de slaapkamer via de badkamer. De badkamer heeft een prachtig bad, inloopdouche, wastafel met kast en een tweede toilet.
De slaapkamer heeft een grote kledingkast en biedt toegang tot het 2e balkon op het noorden.
De wasruimte heeft een wasmachine- en drogeraansluiting en extra bergruimte. Hier vind je ook de opstelling voor de cv-ketel.

Opmerkingen:
- De huurprijs is exclusief gas, water, elektriciteit, TV/internet en gemeentelijke belastingen;
- Centrale verwarming;
- Huisdieren en roken zijn niet toegestaan in de woning;
- Minimale huurovereenkomstduur: 12 maanden;
- Deze woning is niet geschikt voor woningdelers/eengroep.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.495 per maand

Oppervlakte

107m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Nolensstraat
  • 3039PL
  • Rotterdam

Vergelijkbaar aanbod