Geverifieerde verhuurder

Appartement Rotterdam

Zestienhovensekade (3043KJ)

Per direct beschikbaar

€ 1.715 p/m

88m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

LUXE GERENOVEERD APPARTEMENT | 3 SLAAPKAMERS | RUIME TUIN VAN MEER DAN 50 M²

Dit prachtige, volledig gerenoveerde appartement is per direct beschikbaar in Overschie, gelegen aan een mooie gracht in het historische centrum. Het appartement beschikt over 3 ruime slaapkamers en een zeer ruime tuin van minstens 50 m² waar je de hele dag van de zon kunt genieten. De locatie biedt de perfecte combinatie van stedelijke charme en een rustige woonomgeving, met alle voorzieningen op loopafstand en het centrum van Rotterdam op slechts 15 minuten fietsen. De woning is voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur, een energielabel A en extra isolatie voor geluidsdemping.

Huurvoorwaarden: Beschikbaar per direct, ingangsdatum in overleg; Huurovereenkomst voor bepaalde tijd maximaal 2 jaar, bij voorkeur 1 jaar; Inkomenseis: bruto jaarinkomen minimaal €61.740,- (2e inkomen 100%) (Studiefinanciering telt niet als inkomen); Geen garantie mogelijk; Waarborgsom van 2 maanden huur. Wil je dit luxe appartement bezichtigen en voldoe je aan de gestelde voorwaarden? Neem dan contact met ons op voor een afspraak!

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.715 per maand

Oppervlakte

88m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Zestienhovensekade
  • 3043KJ
  • Rotterdam

Vergelijkbaar aanbod