Geverifieerde verhuurder

Appartement Rotterdam

Prins Bernhardkade (3051AL)

Per direct beschikbaar

€ 1.995 p/m

92m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Dit verrassende en mooie 4-kamerappartement op de bovenste verdieping biedt een prachtig uitzicht op de Bergse Voorplas. Het huis heeft een ruime zolder die voor verschillende doeleinden kan worden ingedeeld. Daarnaast heeft het een speelse L-vormige woon-/eetkamer met uitzicht op de Voorplas en de sluis tussen het meer en de Rotte.

De populaire Prins Bernhardkade ligt centraal ten opzichte van alle voorzieningen zoals winkels, supermarkten en horecagelegenheden aan de Kleiweg en het dorpscentrum van Hillegersberg, openbaar vervoer (Station Noord, tram en bus), diverse basis- en middelbare scholen, sportclubs zoals voetbal, tennis, hockey, zeilen en 2 golfbanen. Er zijn ook diverse recreatieve voorzieningen zoals het Bergse Bos en het natuurgebied Rottemeren. Het Prinsenmolenpark ligt direct naast de deur, ideaal om te wandelen, joggen of fietsen. Er is ook directe toegang tot het meer. Een steiger is geplaatst aan de kade zodat u direct op uw boot of sub kunt stappen. Steek de weg over en u kunt even zwemmen! De mogelijkheden voor sporters zijn ongekend. En dit alles op slechts 15 minuten fietsafstand van het bruisende centrum van Rotterdam!

Indeling
Begane grond
Centrale entree met trap naar de verdiepingen.

Tweede verdieping
Overloop met trap, toiletruimte. De speelse en ruime woon-eetkamer is bereikbaar vanaf de overloop. Deze kamer heeft een erker en biedt een prachtig uitzicht op de Bergse Voorplas en de sluis.
Aan de achterkant bevindt zich het keukengedeelte, dat is uitgerust met een nieuwe L-vormige keukenopstelling en inbouwapparatuur.

Derde verdieping
Overloop met toiletruimte, trap naar de zolderverdieping.
Kleine achterkamer met een WMA en de centrale verwarmingsketel. Hoofdslaapkamer aan de achterkant met dakkapel. Voorkamer met kasten en dakkapel. Moderne badkamer met inloopdouche, bad, dubbele wastafel, spotlights en een designradiator.

Vierde verdieping
Dit is de ruime zolderverdieping met een kleine dakkapel. Deze ruimte kan nog worden ingedeeld of gebruikt volgens uw eigen ideeën.

Diverse kenmerken:
• Het huis wordt gemeubileerd opgeleverd;
• Verwarmingssysteem: centrale verwarming
• Beglazing: Dubbele beglazing

Voorwaarden:
• Beschikbaar vanaf 01-06-2024
• De maandelijkse huur bedraagt €1.995,00. De extra maandelijkse kosten bestaan uit g/w/e internet, TV en gemeentelijke belastingen.
• Optionele aankoop van parkeerplaats mogelijk voor €125,00 per maand.
• Wij helpen kosteloos bij het afsluiten van nutsvoorzieningen.
• De waarborgsom bedraagt 2 maanden huur
• Gebruik is mogelijk voor maximaal 2 personen, een expat, stel of starter.
• De eerste huurperiode is tijdelijk 24 maanden
• Roken en huisdieren zijn niet toegestaan

* Aan de gegevens, tekst en foto's van dit object kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.995 per maand

Oppervlakte

92m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Prins Bernhardkade
  • 3051AL
  • Rotterdam

Vergelijkbaar aanbod