Geverifieerde verhuurder

Appartement Rotterdam

Zwart Janstraat (3035AR)

Per direct beschikbaar

€ 2.795 p/m

95m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

In het populaire Oude Noorden in Rotterdam vind je deze tijdloze woning met duurzame materialen, gerealiseerd door JADE architecten. We presenteren met trots: de energiezuinige appartementen (met daktuin) Rotterdam!

Dit kleinschalige appartementencomplex is ontworpen volgens de principes van het passiefhuis, wat betekent dat het optimaal gebruik maakt van de zon en zeer goed geïsoleerd is. Het hele gebouw is gemaakt van hout, een duurzaam materiaal. De woning biedt een prettig binnenklimaat.

Oude Noorden is een levendige buurt waar oude tradities samengaan met nieuwe ontwikkelingen. Je vindt er een mix van oude herenhuizen, gerenoveerde pakhuizen en moderne appartementen. De buurt heeft diverse pleinen, parken en straten vol met winkels, cafés en restaurants zoals Zwaanshals met boetieks en designwinkels, Bakker met heerlijke bakkerijproducten en Holy Ravioli voor Italiaanse gerechten. Elke zaterdag is er op Noordplein een boerenmarkt met lokale producten.

Indeling:
Begane grond: gemeenschappelijke entree met brievenbus.

Eerste verdieping: gemeubileerd appartement met houten wanden en plafond. Ruime hal met toegang tot meerdere kamers, een ruime woonkamer, open keuken, 2 slaapkamers, een inloopkast, home office, prachtige tuin en betegelde badkamer met regendouche.

Extra's:
- Duurzame materialen;
- Mooi aangelegde tuin;
- Huurprijs excl. gas, elektra, water, tv/internet;
- Geen huisdieren toegestaan;
- Maximale huurperiode van 24 maanden.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.795 per maand

Oppervlakte

95m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Zwart Janstraat
  • 3035AR
  • Rotterdam

Vergelijkbaar aanbod