Geverifieerde verhuurder

Appartement Middelburg

Ferdinandus Gomes Alemanstraat (4336BL)

Per direct beschikbaar

€ 1.150 p/m

75m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Dit ruime en goed onderhouden appartement op de eerste verdieping is per direct beschikbaar. Het is volledig gemeubileerd en gestoffeerd, en klaar om in te trekken. Het appartement heeft twee slaapkamers en balkons aan zowel de voor- als achterzijde. Er is ook een eigen berging op de begane grond.

Het appartement heeft een centrale hal op de begane grond met een intercom en brievenbussen. Op de eerste verdieping bevindt zich een portaal, een meterkast, een woonkamer met zitgedeelte en een eetgedeelte (voorheen een derde slaapkamer). De keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, gaskookplaat, koelkast, vriezer, afzuigkap en combi-oven. Daarnaast is er ruimte voor een wasmachine en een deur naar het balkon aan de voorzijde. Het appartement heeft twee slaapkamers, waarvan één met een vaste kast. Er is een apart toilet en een badkamer met ligbad/douche en wastafel. Het appartement heeft een mooie laminaatvloer en dubbele beglazing. Het balkon aan de achterzijde is gelegen op het zuidwesten.

De minimale huurperiode is één jaar, met een maximum van twee jaar. Na één jaar is de opzegtermijn één maand. Het appartement is geschikt voor maximaal twee personen. Een waarborgsom ter hoogte van één maand huur is vereist. Het inkomen moet minimaal 2,5 keer de maandhuur zijn. Roken en huisdieren zijn niet toegestaan. De huurprijs is €1150 per maand, exclusief €200 per maand voor het gebruik van de volledige inventaris en meubels, en exclusief €25 per maand voor schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes en energiekosten.

De huurprijs is exclusief gas/water/elektriciteit en internet/tv-abonnement. Huurders dienen zelf contracten af te sluiten met energieleveranciers voor gas, water en elektriciteit. Het lopende contract voor internet/tv bedraagt ongeveer €60 per maand en kan door de huurder worden voortgezet.

Het appartement is op korte termijn beschikbaar.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.150 per maand

Oppervlakte

75m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Ferdinandus Gomes Alemanstraat
  • 4336BL
  • Middelburg

Vergelijkbaar aanbod