Geverifieerde verhuurder

Appartement Haarlem

Amerikaweg (2035RA)

Per direct beschikbaar

€ 1.790 p/m

115m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

NU MET HOGE HUURKORTING! Bij het huren van appartement Amerikaweg 124 ontvang je het eerste jaar €1.763,- per maand, en daarna €2.015,- per maand (exclusief servicekosten €60,- en parkeerkosten €100,-). De appartementen zijn direct beschikbaar.

Het nieuwbouwproject Elements in Haarlem biedt comfortabele en energiezuinige huurappartementen. Gelegen op 10 minuten fietsafstand van het centrum van Haarlem en goede bereikbaarheid naar Amsterdam en Rotterdam. Het project bestaat uit gebouw Suriname en gebouw Amerika, met in totaal 190 vrije sector appartementen met 2, 3 of 4 kamers en oppervlaktes van 49 tot 121 m².

Parkeergelegenheid is aanwezig in zowel een parkeergarage als een parkeerhuis. Er worden wekelijkse open huizen georganiseerd in de modelwoningen aan de Amerikaweg 60 en 124, waar je kunt zien hoe de appartementen zijn ingericht.

Elements is gelegen in een parkachtige omgeving op het terrein van de voormalige Fluor-fabriek. Het project biedt een mix van koop- en huurwoningen en biedt veel diversiteit en variatie. De huurappartementen zijn duurzaam en energiezuinig en voorzien van warmtepomp en vloerverwarming.

De ligging van Elements is ideaal, met winkelcentrum Schalkwijk op loopafstand, een vernieuwde bioscoop en snelle busverbinding naar Amsterdam. Het historische centrum van Haarlem is slechts tien minuten fietsen.

Heb je interesse in een huurappartement in Elements? Kom dan naar een van de open dagen en schrijf je in via de projectsite. De huurprijzen variëren tussen de €1.600,- en €2.050,- per maand, exclusief servicekosten en parkeerplaats. De appartementen zijn per direct beschikbaar. Bij het huren van een woning ontvang je een huurkorting van 1 ½ maandhuur, verspreid over het eerste jaar.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.790 per maand

Oppervlakte

115m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Amerikaweg
  • 2035RA
  • Haarlem

Vergelijkbaar aanbod