Geverifieerde verhuurder

Appartement Haarlem

Amerikaweg (2035RA)

Per direct beschikbaar

€ 1.706 p/m

108m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

NU MET HOGE HUURKORTING!
1½ maand huurkorting, verspreid over het 1e jaar.
Voor Amerikaweg 126 betaal je het eerste jaar € 1.706,25 per maand.
Na het eerste jaar betaal je € 1.950,00 per maand.
(exclusief servicekosten € 60,- en parkeerkosten € 100,-)

INSCHRIJVEN VIA 'HURENINELEMENTS.NL'
BESCHIKBAAR PER DIRECT

Comfortabel wonen in energiezuinig nieuw huurappartement, op 10 minuten fietsafstand van het centrum van Haarlem en dichtbij uitvalswegen naar Amsterdam en Rotterdam?
Dit is mogelijk in het nieuwgebouwde project ELEMENTS in Haarlem.

KOM NAAR DE WEKELIJKSE OPEN HUIS OP VRIJDAG IN DE MODELWONING
De modelwoning op Amerikaweg 130 is ingericht met meubels en een laminaatvloer. Zo kun je je gemakkelijk voorstellen hoe je spullen in de woning zullen passen.
Elke vrijdag is er een open huis dat je vrijblijvend kunt bezoeken. Kijk voor het actuele schema op de projectwebsite 'HURENINELEMENTS.NL'.

AMERIKAWEG 126; EEN RUIME MAISONETTE MET 2 SLAAPKAMERS
De maisonnette op Amerikaweg 126 heeft een oppervlakte van 108 m2, verdeeld over 2 verdiepingen. Op de eerste verdieping is een mooie leefruimte met moderne open keuken en toegang tot het ruime balkon van 10 m2.
Het balkon ligt op het westen en grenst aan het park tussen de Elements-gebouwen. Op de verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, een ruime badkamer en een berging voor wasapparatuur.
Het appartement wordt geleverd met 1 parkeerplaats in de parkeerkelder en een externe berging in de kelder. De woning is gasloos en voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming en individuele thermische opslag.

*De getoonde foto's zijn van de modelwoning op Amerikaweg 130 en dienen enkel ter impressie.

ELEMENTEN IN HAARLEM; NIEUWBOUW IN EEN PARKACHTIGE OMGEVING
Elements is gebouwd op de locatie van de voormalige Fluor-fabriek, in het zuidoosten van Haarlem. De nieuwe woonwijk zal zowel koop- als huurwoningen hebben.
De gebouwen staan met hun "voeten" in een parkachtige omgeving, waar je je buren kunt ontmoeten of van de zon kunt genieten.
Auto's? Die verdwijnen uit het zicht, in een parkeergarage met 79 parkeerplaatsen voor huurders. In de parkeergarage van gebouw Amerika is ruimte voor nog eens 52 auto's.

WONEN IN HAARLEM, MET ALLES DICHTBIJ
Elements maakt deel uit van de grote gebiedsontwikkeling 'Stad tussen de bomen' in Haarlem. Je woont hier vlakbij winkelcentrum Schalkwijk, dat volledig is gerenoveerd.
Hier vind je winkels voor dagelijkse boodschappen en binnenkort een foodhal. Ook worden er veel nieuwe woningen aan het gebied toegevoegd, waardoor het extra levendig wordt.
Het nieuwe bioscoop en de snelle busverbinding naar Amsterdam maken het nog aantrekkelijker. Bovendien is het slechts tien minuten fietsen naar het sfeervolle, historische centrum van Haarlem.

GEÏNTERESSEERD?
- Schrijf je NU in via HURENINELEMENTS.NL
- Voordat je je inschrijft, kun je op de projectwebsite de huurcalculator gebruiken om je maximale huur te berekenen.
- De woningen zijn PER DIRECT beschikbaar.
- Om het nog aantrekkelijker te maken, hebben we een aanbieding: als je nu een woning huurt, betaal je het eerste jaar een lagere huur (een korting van 1½ maand huur verspreid over 12 maanden). Na het eerste jaar betaal je de reguliere huur.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.706 per maand

Oppervlakte

108m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Amerikaweg
  • 2035RA
  • Haarlem

Vergelijkbaar aanbod