Geverifieerde verhuurder

Appartement Groningen

Stoeldraaierstraat (9712BX)

Per direct beschikbaar

€ 1.110 p/m

55m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Uniek in Groningen!

Binnenkort is dit prachtig gerenoveerde appartement beschikbaar aan de Stoel Draaierstraat in Groningen. Het appartement ligt in het centrum van Groningen met een prachtig uitzicht op de Vismarkt. Alle denkbare voorzieningen zoals restaurants, cafés, supermarkten en diverse winkels zijn binnen handbereik!

Het appartement is volledig gerenoveerd met oog voor detail. Er is gebruik gemaakt van kleuronderzoek met het kleurenpalet van het Rijksmuseum om het monumentale karakter te behouden. Naast deze monumentale details is er ook ruimte voor een luxe uitstraling en moderne apparatuur. De keuken is van alle gemakken voorzien met een inbouw vaatwasser, grote koelkast en vriezer, Quooker kraan en voldoende opbergruimte.

Stoel Draaierstraat 46E is een knus appartement aan de achterkant van het gebouw, met een oppervlakte van 52 m2 en een balkon van 3.5 m2. De entree en slaapkamer bevinden zich op de 1e verdieping, de woonkamer en keuken op de 2e verdieping. De keuken is volledig uitgerust. Op deze verdieping zijn ruime schuifdeuren die zorgen voor frisse lucht door het hele huis.

Het appartement is volledig gemeubileerd met hoogwaardige meubels en prachtige kunst.

De all-in huurprijs van deze mooie woonruimte is € 1.500,00. Dit is inclusief gas/water/licht, internet/TV, stoffering, gemeentelijke belastingen en servicekosten. Jij hoeft alleen nog maar je koffers uit te pakken en wij regelen de rest!

Zie jij jezelf al wonen in deze unieke monumentale woning? Reageer dan snel en wie weet word je uitgenodigd voor een bezichtiging!

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.110 per maand

Oppervlakte

55m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Stoeldraaierstraat
  • 9712BX
  • Groningen

Vergelijkbaar aanbod