Foto appartement te huur in Groningen - Heresingel
Geverifieerde verhuurder

Foto appartement te huur in Groningen - Heresingel

Appartement Groningen - Heresingel

Per direct beschikbaar

€ 1.000 p/m

50m²

2 kamers

Omschrijving

**Wonen aan de Heresingel in Groningen: Jouw Ideale Stadse Thuis voor 12 Maanden**

Je bent al een tijdje op zoek naar de perfecte plek om te wonen? Wij hebben precies wat je nodig hebt - een appartement dat beschikbaar is voor maximaal 12 maanden vanaf 01-08-2024. Dit geweldige appartement is gelegen aan de Heresingel in het bruisende Groningen, slechts een steenworp verwijderd van het hart van de stad.

**Belangrijke Details: **

- **Beschikbaar per 01-08-2024**
- **Mogelijkheid om het appartement te delen met maximaal 2 bewoners**
- **Gedeelde fietsenberging voor jouw gemak**
- **Ongemeubileerd **
- **Huurprijs van €1000,00 all-in: geen verborgen kosten**

**Geschikt voor Stellen en 2 vrienden**

Of je nu een stel bent op zoek naar een romantische plek of twee vrienden die samen willen wonen, dit appartement biedt de perfecte leefruimte voor jou en je huisgenoten.

Let op: Heeft u interesse in een zelfstandige woning of kamer bij Tuitman Vastgoed? Reageer dan via de advertentie of per e-mail met een uitgebreide introductie over uzelf, inclusief een beschrijving van uw inkomen. Op basis van deze informatie zullen wij u wel of niet uitnodigen voor een bezichtiging. Als er geen informatie wordt opgegeven, zullen wij niet reageren. HET IS NIET MOGELIJK OM TELEFONISCH EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN.

Op dit moment is er in Nederland een groot tekort aan huurwoningen. Hierdoor ontvangen wij een groot aantal verzoeken van woningzoekenden. Helaas kunnen we niet op elk verzoek reageren, wat betekent dat we mogelijk jouw aanvraag niet in behandeling kunnen nemen. Wij vragen hiervoor je begrip.

Ondanks onze advertentie met zorg wordt opgesteld is het mogelijk dat bij definitieve verhuur informatie afwijkt van de advertentie. De huurovereenkomst is altijd leidend. Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Goed verhuurderschap: Tuitman Vastgoed beschikt over een verhuurdersvergunning. Al onze huurprijzen in de huurovereenkomst zijn conform de geldende wetgeving. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de huurprijzen in de advertentie.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.000 per maand

Oppervlakte

50m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Heresingel
  • 9711EV
  • Groningen

Vergelijkbaar aanbod