Geverifieerde verhuurder

Appartement Grave

Markt (5361GH)

Per direct beschikbaar

€ 1.275 p/m

200m²

2 kamers

Omschrijving

Zeer ruim appartement met twee slaapkamers en een terras om heerlijk buiten te zitten.

In het hart van het betoverende Grave, waar geschiedenis zich vermengt met de levendigheid van het moderne leven, pronkt een ruim en licht appartement dat wacht om ontdekt te worden.
Met twee slaapkamers en een prachtig dakterras dat binnenkort wordt voorzien van een nieuwe afzetting, biedt dit toevluchtsoord een perfecte uitvalsbasis om te genieten van de aanstaande zomerse dagen.

Vanaf het moment dat je binnenkomt, word je omarmd door een gevoel van warmte en welkom. Het appartement baadt in natuurlijk licht, waardoor elke hoek wordt verlicht met een sprankelende gloed. De voorzetramen zorgen voor de warmte in de wintermaanden, terwijl ze in de zomer de hitte buiten houden.

Stap naar buiten op het dakterras en laat je betoveren door het adembenemende uitzicht op de kerktoren. Hier, hoog boven de straten, kun je genieten van de zon op je gezicht terwijl je ontspant met een verfrissend drankje in de hand. De belofte van zorgeloze zomerdagen ligt binnen handbereik.

Aan de voorkant van het appartement strekt zich het bruisende plein de Markt uit, waar altijd iets te beleven valt. Van gezellige markten tot levendige evenementen, er is altijd een boeiende activiteit om de hoek. Toch biedt het appartement ook een oase van rust en privacy, dankzij de elektrisch bedienbare luifels aan de voorkant en de elektrische inbetweens aan de binnenkant van de ramen, die de perfecte balans vinden tussen bescherming tegen de zon en het behoud van privacy.

De verhuurder koestert dit huis en zoekt naar werkende personen of stellen die van het huis een thuis van willen maken.
Dit appartement wacht geduldig op zijn volgende bewoners, klaar om hen te verwelkomen in het lichte appartement met de betovering van Grave.

Welkom thuis.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.275 per maand

Oppervlakte

200m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Huurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Markt
  • 5361GH
  • Grave

Vergelijkbaar aanbod