Geverifieerde verhuurder

Appartement Malden

Rijksweg (6581EG)

Per direct beschikbaar

€ 1.200 p/m

45m²

2 kamers

Omschrijving

Fantastisch appartement te huur in het bruisende Malden!

Rijksweg, 6581 EG Malden

Jongeren, stelletjes en werkende starters opgelet! Dit net gerenoveerde zelfstandige appartement is de perfecte plek voor jou om te wonen. Gelegen op slechts 3 kilometer afstand van de universiteit en ziekenhuizen, en op een steenworp afstand van het prachtige natuurgebied Heumensoord, biedt dit appartement de ideale combinatie van rust en gemak.

Het bouwjaar van dit appartement is 1928, waardoor het een karakteristieke uitstraling heeft die je direct zal aanspreken. Daarnaast beschik je over een heerlijk zonneterras, waar je kunt genieten van het buitenleven. Of je nu wilt relaxen in je eigen tuin of lekker wilt zitten en genieten van het mooie weer, hier vind je alle ruimte en privacy die je nodig hebt.

Het appartement zelf heeft een ruime woonkamer van 5 bij 4 meter, waar je voldoende plek hebt om je eigen stijl te creëren. De slaapkamer heeft een afmeting van 2.5 bij 3.5 meter en biedt genoeg ruimte voor een comfortabel tweepersoonsbed. De moderne badkamer is voorzien van alle gemakken en zorgt ervoor dat je elke dag fris en verzorgd kunt beginnen.

Maar dat is nog niet alles! Dit appartement is van alle moderne gemakken voorzien. Met airconditioning/verwarming kun je altijd genieten van het perfecte binnenklimaat, ongeacht het seizoen. De smart-tv zorgt ervoor dat je al je favoriete series en films kunt kijken in HD-kwaliteit. De keuken is uitgerust met een koelkast en een inductiekookplaat, waardoor je de lekkerste maaltijden kunt bereiden. En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook een wasmachine aanwezig, zodat je altijd schone kleren hebt. Het appartement wordt deels gemeubileerd verhuurd, zodat je direct kunt intrekken.

De huurprijs bedraagt €1200,- per maand, inclusief alle bijkomende kosten. Om in aanmerking te komen voor dit fantastische appartement, vragen wij je vriendelijk om enkele documenten te verstrekken aan de verhuurder. Hierbij valt te denken aan een kopie van je identiteitsbewijs, een kopie van je arbeidsovereenkomst, de laatste drie loonstrookjes en een getekende verhuurdersverklaring. Door deze documenten te overhandigen, kunnen we ervoor zorgen dat alles soepel verloopt en jij snel kunt genieten van je nieuwe thuis.

Waar wacht je nog op? Plan vandaag nog een pre-booking voor een bezichtiging van dit ruime appartement in Malden. Dit is jouw kans om op een geweldige locatie te wonen, dichtbij alle voorzieningen die je nodig hebt. Vergeet niet, dit appartement is populair en zal snel worden verhuurd. Wees er dus snel bij en maak van dit appartement jouw nieuwe thuis!

Belangrijkste kenmerken:
- Adres: Rijksweg, 6581 EG Malden
- Type: Appartement, Benedenwoning
- Bouwjaar: 1928
- Wijk: Heumen
- Tuin: Zonneterras

Doelgroep:
Starters, jongeren, stellen en werkenden

Wacht niet langer en neem nu contact met ons op! We kijken ernaar uit om je rond te leiden en je te helpen bij het vinden van je droom appartement in Malden!

Disclaimer: Deze tekst is met zorg samengesteld en bedoeld om informatie te verschaffen aan potentiële huurders. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Het kan zijn dat er kleine afwijkingen zijn in de omschrijving of prijsstelling.+:

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.200 per maand

Oppervlakte

45m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Rijksweg
  • 6581EG
  • Malden

Vergelijkbaar aanbod