Geverifieerde verhuurder

Appartement Gouda

Plateelstraat (2801WH)

Per direct beschikbaar

€ 1.250 p/m

93m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Interesse? Ga naar de woningpresentatie op onze website en geef aan dat je geïnteresseerd bent. Op onze website vind je ook onze toewijzingscriteria. Voor inkomensnormen en registratiedocumentatie verwijzen wij je naar onze website. De verhuurder kan om een waarborgsom vragen, afhankelijk van o.a. de werksituatie van de kandidaten. Bij vrije sector huurwoningen geldt een maximale jaarlijkse huurverhoging van CPI + 3%. Voor sociale huurwoningen bepaalt de overheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

Vb&t streeft ernaar om jou te helpen bij het vinden van een geschikte huurwoning. Registreer via onze website, het is altijd gratis en vrijblijvend. Je kunt je aanmelden voor direct beschikbare woningen of voor toekomstige beschikbare woningen. Op basis van jouw informatie informeren wij je automatisch per e-mail over woningen die voldoen aan jouw woonwensen. Deze informatie is zorgvuldig samengesteld, maar er kunnen afwijkingen zijn tussen de informatie en de daadwerkelijke situatie rondom het pand. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.250 per maand

Oppervlakte

93m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Plateelstraat
  • 2801WH
  • Gouda

Vergelijkbaar aanbod