Foto appartement te huur in Gouda - Ronsseweg
Geverifieerde verhuurder

Appartement Gouda - Ronsseweg

Per direct beschikbaar

€ 1.500 p/m

89m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Beschikbaar vanaf 15 september 2024: gemeubileerd appartement te huur in Gouda voor €1500 per maand, exclusief gas, water, elektriciteit, televisie en internet. Verwarming via blokverwarming (€80 inbegrepen), servicekosten €243.60 per maand extra. Borg gelijk aan één maand huur, contractduur 2 jaar.

Modern en comfortabel appartement aan de Ronsseweg 397 in Gouda, met 89 m² woonruimte en vier kamers, waarvan drie slaapkamers. Ruim balkon op het zuiden, volledig gemeubileerd en van alle gemakken voorzien. Berging aanwezig en openbaar parkeren in de buurt.

Omgeving:
Ronsseweg ligt in een rustige, groene buurt in Gouda met goede bereikbaarheid. Dichtbij winkels, supermarkten en restaurants. Historisch centrum van Gouda met grachten en rijke geschiedenis eenvoudig te bereiken. Goede OV-verbinding met bus- en treinstations in de buurt, alsook scholen, parken en recreatiefaciliteiten. Ideaal voor gezinnen en werkenden.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.500 per maand

Oppervlakte

89m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Ronsseweg
  • 2803ZE
  • Gouda

Vergelijkbaar aanbod