Foto appartement te huur in Eindhoven - Cassandraplein
Geverifieerde verhuurder

Appartement Eindhoven - Cassandraplein

Per direct beschikbaar

€ 2.000 p/m

37m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Korte termijn verblijf. Op zoek naar tijdelijke accommodatie in Eindhoven? Dan is een short stay in Eindhoven de perfecte oplossing voor jou!

De volledig luxueus ingerichte 2-kamerappartementen voor short stay zijn direct klaar voor intrek. Centraal gelegen op loopafstand van winkels en dichtbij universiteiten en ziekenhuizen. Slechts 5 minuten rijden naar het centrum van Eindhoven en gunstig gelegen nabij snelwegen en bedrijventerreinen.

Het appartement is voorzien van een moderne keuken, ruime slaapkamer met luxe tweepersoonsbed, en een volledig betegelde badkamer met regendouche. Daarnaast is er een aparte wasruimte met wasmachine en bergruimte.

De huurprijs bedraagt €1.900 per maand, inclusief servicekosten, meubels, gas/water/licht en internet. Borg is 1.5 keer de maandhuur en de maximale huurperiode is 6 maanden. Met een woonoppervlakte van circa 37 m² en een zonnig balkon van 7 m².

Gratis openbaar parkeren beschikbaar.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.000 per maand

Oppervlakte

37m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Cassandraplein
  • 5631BA
  • Eindhoven

Vergelijkbaar aanbod