Foto appartement te huur in Eindhoven - Cassandraplein
Geverifieerde verhuurder

Appartement Eindhoven - Cassandraplein

Per direct beschikbaar

€ 1.500 p/m

47m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Tijdelijke verhuur in Eindhoven. Dit appartement wordt momenteel opnieuw ingericht en er zijn slechts enkele foto's beschikbaar.

Dit 2-kamer appartement voor kort verblijf is volledig luxueus ingericht en klaar om in te trekken. Centraal gelegen op loopafstand van winkels, dichtbij instellingen zoals de Tue, Fontys, MMC en het Catharina Ziekenhuis. Slechts 5 minuten met de auto naar het centrum van Eindhoven en gunstig gelegen ten opzichte van alle snelwegen. Daarnaast handig bereikbaar naar de High Tech Campus, ASML, DAF en andere bedrijven.

Dit appartement beschikt over een gemeenschappelijke entree met intercom, brievenbussen en trap naar de 1e verdieping. Op de eerste verdieping heeft u toegang tot de berging en parkeerplaats in de parkeergarage. De gemeenschappelijke hal heeft een eigen cv-ketel, meterkast en internetmodem.

Het appartement heeft een woonkamer met eethoek, compleet ingericht met smart-tv en internet, een moderne open keuken met alle benodigde apparatuur, een ruime slaapkamer met luxe tweepersoons boxspring en een moderne badkamer met douche, wastafel, bad en wasmachine/droger combinatie.

Huurprijs €2.000,- p/m incl. servicekosten, G/W/L, internet en parkeerplaats in de parkeergarage. Borg 1,5 maand huur. Maximale huurperiode 6 maanden. Woonoppervlakte ca. 47 m². Luxe nieuw gemeubileerd en voorzien van alle inventaris. Energiezuinig en modern. Perfect voor een kort verblijf in Eindhoven.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.500 per maand

Oppervlakte

47m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Cassandraplein
  • 5631BA
  • Eindhoven

Vergelijkbaar aanbod