Geverifieerde verhuurder

Appartement Den Haag

Molenstraat (2513BK)

Per direct beschikbaar

€ 3.000 p/m

118m²

6 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Stap binnen in een wereld van ongeëvenaarde luxe en comfort op Molenstraat 18-F in Den Haag. Dit prachtige gemeubileerde pand combineert moderne elegantie met tijdloze charme en wacht op jou om jouw droomhuis te worden.

Met zijn onberispelijke architectuur en hoogwaardige afwerking biedt Molenstraat 18-F een oase van rust te midden van de bruisende stad. Van de weelderige interieurs tot de grote ramen die overvloedig natuurlijk licht binnenlaten, elk detail is nauwgezet vormgegeven om een verfijnde leefomgeving te creëren.

Indeling:
Entree tot het appartement op de 1e verdieping. In de hal bevindt zich een apart toilet en toegang tot het balkon. Betreed de ruime woonkamer, ideaal om te ontspannen na een lange dag, of geniet van heerlijke maaltijden bereid in de ultramoderne keuken, compleet met hoogwaardige apparatuur en prachtige afwerkingen.

Op de tweede verdieping bevinden zich 3 slaapkamers die dienen als oase van rust en comfort, ontworpen om de ultieme rustige slaap te bieden. In de hal is er nog een badkamer uitgerust met luxueuze voorzieningen, waar je het toppunt van ontspanning en verwennerij kunt ervaren. Daarnaast is er een apart toilet en een ruimte voor de wasmachine.

Verwen jezelf met het leven dat je verdient en maak van Molenstraat 18-F jouw nieuwe thuis.

Kenmerken:
- Minimale huurperiode van 1 jaar
- Huur is exclusief nutsvoorzieningen
- Per direct beschikbaar
- Gemeubileerd

Kenmerken appartement

Prijs

€ 3.000 per maand

Oppervlakte

118m²

Aantal kamers

6

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Molenstraat
  • 2513BK
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod