Geverifieerde verhuurder

Appartement Den Haag

Hoge Nieuwstraat (2514EK)

Per direct beschikbaar

€ 3.500 p/m

180m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Prachtig en zeer ruim appartement op twee verdiepingen, deels gemeubileerd, gelegen aan de Hoge Nieuwstraat 25A in Den Haag. Het appartement heeft 1 ontvangstruimte, keuken, 2 slaapkamers, 2 badkamers, 3 toiletten en een privé dakterras. Ook is er een eigen parkeerplaats beschikbaar. De ligging is top, in het centrum van de stad met uitzicht op het Parlementsgebouw en de Hofvijver. Verschillende ambassades, winkels, restaurants, theaters en bioscopen zijn op loopafstand te bereiken. Ook is er een goede openbaar vervoer verbinding.
Het appartement is te bereiken via een elegant en beveiligd gemeenschappelijk ingang, met een lift of trap naar de derde verdieping. Via een gemeenschappelijke ontvangsthal komt u in het appartement. Het appartement heeft een ruime hal, een toilet met wastafel, een grote en lichte woon-/eetkamer met open haard en prachtig uitzicht, een moderne keuken met inbouwapparatuur en een trap naar de vierde verdieping. Hier bevinden zich een ruime overloop met werkruimte, een grote hoofdslaapkamer met inbouwkasten en een ensuite badkamer, een tweede ruime slaapkamer met inbouwkasten, een tweede badkamer met douche en wasmachine/droger aansluiting, een apart toilet en een privé dakterras.
Het appartement is voorzien van mooie houten vloeren en hoogwaardige afwerking. Daarnaast heeft u de beschikking over een eigen parkeerplaats.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 3.500 per maand

Oppervlakte

180m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Hoge Nieuwstraat
  • 2514EK
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod