Geverifieerde verhuurder

Appartement Den Haag

Lange Vijverberg (2513AC)

Per direct beschikbaar

€ 4.600 p/m

185m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Te huur: gerenoveerd gelijkvloers appartement op de Lange Vijverberg 20-A in Den Haag. Het appartement heeft een oppervlakte van ongeveer 176 m2 en biedt een prachtig uitzicht op de 'Hofvijver' en een balkon aan de achterzijde.

De "Residentie Hofvijver" biedt de mogelijkheid om te wonen op een van de meest prestigieuze locaties in Den Haag, of zelfs in heel Nederland! Dit elegante woongebouw is de thuisbasis voor dynamische en succesvolle mensen met een verfijnde smaak. Gelegen in het centrum van Den Haag, aan de hoek van het prachtige Lange Voorhout en Tournooiveld, recht tegenover de beroemde 'Hofvijver' en het 'Binnenhof', het hart van de Nederlandse politiek.

In de directe omgeving vindt u diverse recreatiemogelijkheden, zoals Het Haagse Bos, De Uithof, Kijkduin en De Scheveningse Bosjes. Het appartement is tevens gunstig gelegen ten opzichte van het Centraal Station en de snelweg A12. Diverse ambassades, hoogwaardige restaurants, het Hotel des Indes, het Koninklijk Theater, Sociëteit "De Witte" en verschillende musea bevinden zich allemaal op loopafstand. Bovendien is het strand van Scheveningen slechts 10 minuten rijden.

Het appartement beschikt over een representatieve entree met videofoon, een grote hal, een charmante woonkamer met originele eikenhouten vloer, 3 slaapkamers, 2 luxe badkamers, een volledig uitgeruste keuken, een eigen kelder/wijnopslag en een gezamenlijke fietsenberging. Alles is met zorg gerenoveerd en hoogwaardig afgewerkt.

Algemene informatie:
- Warmtelevering via districtverwarming
- Representatieve entree met videofoon
- Borg vereist
- Servicekosten van €750,- voor het onderhoud van het gebouw zijn inbegrepen, voorschot voor verwarming is exclusief
- Minimale huurperiode is 12 maanden
- Inclusief parkeerplaats

Kenmerken appartement

Prijs

€ 4.600 per maand

Oppervlakte

185m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Lange Vijverberg
  • 2513AC
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod