Geverifieerde verhuurder

Appartement Brielle

Alexander Verhuellstraat (3232XB)

Per direct beschikbaar

€ 1.475 p/m

75m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

NIET GESCHIKT VOOR PERMANENTE BEWONING EN SLECHTS VOOR 1 PERSOON, VOOR MEER INFORMATIE ZIE ONDERSTAANDE BIJZONDERHEDEN. BESCHIKBAAR PER DIRECT.

In de buurt "Rugge" bevindt zich een appartement op de 1e en 2e verdieping. Je deelt de ingang met de fysiotherapiepraktijk op de begane grond, maar hebt boven je eigen appartement. Het appartement is volledig gerenoveerd en gemeubileerd met alle mogelijke apparatuur die je kunt bedenken.

Indeling 1e verdieping:
Overloop, toilet met kleine wastafel, grote keuken met diverse inbouwapparatuur zoals gasfornuis en afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combi-oven. Ook staat er een mooie eettafel in de keuken.

Indeling 2e verdieping:
Overloop, twee slaapkamers met een eenpersoonsbed, woonkamer met televisie en alle andere benodigdheden voor een comfortabel verblijf. Badkamer met douche en wastafel.

Bijzonderheden:
- Verhuurder zoekt een huurder die hier doordeweeks werkt en in het weekend naar huis gaat (dus niet in het appartement verblijft)
- Niet geschikt voor meer dan 1 persoon
- Niet geschikt voor mensen met kinderen
- Huurprijs is inclusief elektriciteit, water, gas, WIFI en televisieaansluiting, meubels en gedeeltelijke meubels (incl. €375 euro)
- Kosten voor 2,5 uur schoonmaken elke twee weken tegen €25 per uur (inbegrepen in de huurprijs)
- Minimaal maandelijks inkomen van €3900 bruto per maand

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.475 per maand

Oppervlakte

75m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Alexander Verhuellstraat
  • 3232XB
  • Brielle

Vergelijkbaar aanbod