Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Vlaardingen

Hoogstraat (3131BR)

Per direct beschikbaar

€ 1.800 p/m

140m²

7 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Beschikbaar vanaf 30 juni 2024, dit half gemeubileerde pand in Vlaardingen heeft een huurprijs van €1800 per maand, exclusief gas, water, elektriciteit, tv en internet. De servicekosten bedragen €50 per maand en de borg is 2 keer de maandhuur. Het contract loopt voor 2 jaar.

Het ruime en lichte appartement aan Hoogstraat 144 in Vlaardingen is gemeubileerd en beschikbaar vanaf 1 september. De woning biedt een comfortabele woonomgeving met veel natuurlijk licht. De woonkamer is ruim en ideaal voor gezellige avonden, met voldoende ruimte voor zowel zit- als eethoek. De slaapkamers zijn ruim en licht, ideaal voor een goede nachtrust.

Omgeving:
Gelegen in het bruisende hart van Vlaardingen, biedt de omgeving van Hoogstraat een unieke mix van moderne voorzieningen en historische charme. Op loopafstand vind je diverse winkels, supermarkten, restaurants en cafés. Uitstekende bereikbaarheid met openbaar vervoer en belangrijke wegen in de nabijheid. Het Centraal Station van Vlaardingen is gemakkelijk bereikbaar, met goede verbindingen naar Rotterdam en omliggende steden. Voor natuurliefhebbers zijn er diverse parken en recreatiegebieden in de buurt om te wandelen of fietsen.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 1.800 per maand

Oppervlakte

140m²

Aantal kamers

7

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Hoogstraat
  • 3131BR
  • Vlaardingen

Vergelijkbaar aanbod