Geverifieerde verhuurder

Appartement Apeldoorn

Mercuriuslaan (7314KR)

Per direct beschikbaar

€ 539 p/m

35m²

1 kamer

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Welkom bij Walterbosch in Apeldoorn, een unieke woon- en leefgemeenschap met 98 zelfstandige huurappartementen. Hier kunt u comfortabel wonen en genieten van betaalbaarheid, veiligheid en gezelligheid. Zorg en diensten zijn beschikbaar wanneer u ze nodig heeft. Het appartementengebouw ligt in de groene wijk Sprengenbos, dicht bij het centrum. U woont hier zelfstandig, maar toch samen. De grote gemeenschappelijke binnentuin en verschillende ontmoetingsruimten bieden volop mogelijkheden voor contact, gezelligheid en activiteiten. Een deel van Walterbosch is specifiek bedoeld voor begeleid wonen. Deze woningen worden bewoond door cliënten van Philadelphia en hebben een eigen gemeenschappelijke huiskamer.

Dit appartement, gelegen op de tweede verdieping aan de westzijde, verwelkomt u via uw eigen voordeur in een hal die toegang biedt tot de woonkamer en halfopen keuken. Aangrenzend aan de keuken bevindt zich een praktische berging/bijkeuken. Vanuit de keuken heeft u zicht op de woonkamer met open slaapkamer. De woonkamer biedt toegang tot de badkamer. Het balkon is bereikbaar vanuit de slaapkamer. Let op: de foto's tonen een vergelijkbaar appartement.

Naast de huur betaalt u maandelijks een voorschot servicekosten van €118,00 per maand. Deze kosten zijn bedoeld voor aanvullende diensten in en rondom het gebouw, zoals elektriciteit- en verwarmingsverbruik in algemene ruimten, waterverbruik (zowel gemeenschappelijk als individueel), schoonmaak van de algemene ruimten, glasbewassing, glasverzekering (voor gevelglas), liftonderhoud, tuinonderhoud en huismeester. Jaarlijks vindt er voor 1 juli een afrekening plaats waarbij het verschil tussen de betaalde voorschotten en de werkelijke kosten wordt verrekend.

De verwarming van Walterbosch wordt verzorgd via blokverwarming. Naast de huur betaalt u maandelijks een voorschot stookkosten van €105,00. Elk jaar ontvangt u ook een afrekening voor uw gasverbruik.

Dit appartement wordt toegewezen volgens de regels van "Passend Toewijzen". Om in aanmerking te komen, dient uw inkomen voor een 1-persoonshuishouden maximaal €47.699 te zijn en voor meerpersoonshuishoudens maximaal €52.671. Als uw inkomen hoger is, kunt u nog wel reageren op dit appartement, aangezien er enkele uitzonderingen zijn waardoor toewijzing mogelijk is. Echter, aanvragers met een passend inkomen hebben voorrang bij de toewijzingsprocedure. Dit appartement is alleen beschikbaar voor 55-plussers.

Bij het toewijzen van een woning hanteren wij het principe van 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt'. De kandidaat die zich als eerste inschrijft, krijgt als langst ingeschreven persoon een afspraak voor een bezichtiging. Als u nog niet ingeschreven bent, kunt u een inschrijfformulier aanvragen of direct inschrijven via Makelaardij Hoekstra.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 539 per maand

Oppervlakte

35m²

Aantal kamers

1

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Mercuriuslaan
  • 7314KR
  • Apeldoorn

Vergelijkbaar aanbod