Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam

Karspeldreef (1104SE)

Per direct beschikbaar

€ 1.550 p/m

101m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Dit luxe en stijlvolle appartement in Amsterdam Zuidoost biedt alles wat je nodig hebt. Met een woonoppervlakte van 101m² geniet je van ruimte en rust. De ruime woon- en eetkamer heeft direct toegang tot het balkon, waardoor er veel natuurlijk licht binnenvalt en je prachtig uitzicht hebt. De open keuken draagt bij aan het luxe en ruime gevoel van het appartement. Er zijn twee ruime slaapkamers, waarvan de master bedroom directe toegang heeft tot het balkon voor veel zonlicht. De moderne badkamer is ruim en voorzien van een ligbad naast de inloopdouche en toilet.

Appartementencomplex De Kameleon, gebouwd in 2012, biedt luxe en plezier. De appartementen zijn voorzien van een ruime keuken, badkamer en een groot balkon met prachtig uitzicht. Bewoners kunnen genieten van een 5000m² groot daktuin, een parkeergarage en een gunstige ligging ten opzichte van winkels, sportfaciliteiten en recreatiegebieden. Amsterdam Zuidoost staat bekend om zijn culturele aanbod en diverse restaurants. Met goede verbindingen met de stad en Schiphol is De Kameleon de ideale plek om te wonen.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.550 per maand

Oppervlakte

101m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Karspeldreef
  • 1104SE
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod