Foto appartement te huur in Amsterdam - Kruitberghof
Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam - Kruitberghof

Per direct beschikbaar

€ 1.550 p/m

101m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Dit luxe en stijlvolle appartement met twee slaapkamers in bruisend Amsterdam Zuidoost heeft een woonoppervlakte van 101m². De ruime woon- en eetkamer biedt directe toegang tot het balkon, wat zorgt voor veel natuurlijk licht en een prachtig uitzicht. De open keuken draagt bij aan het luxe en ruime gevoel van het appartement. De twee ruime slaapkamers, waarvan één met veel zonlicht, en de moderne badkamer met ligbad, inloopdouche en toilet maken dit een comfortabele en praktische woning.

Het moderne appartementencomplex De Kameleon, gebouwd in 2012 aan de Weesperkarspel, biedt appartementen met twee, drie of vier kamers en een woonoppervlakte variërend van 54m² tot 137m². Bewoners hebben toegang tot een 5000m² groot daktuin met fantastisch uitzicht, een parkeergarage met eigen verdieping en een onderliggend winkelcentrum. De ligging nabij voorzieningen, sportfaciliteiten en recreatiegebieden maakt dit een ideale plek om te wonen. Gemakkelijke toegang tot snelwegen en openbaar vervoer maakt reizen door de stad eenvoudig. Met de binnenstad van Amsterdam op 15 minuten afstand en Schiphol op slechts 30 minuten, is dit de perfecte locatie voor werk en vrije tijd.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.550 per maand

Oppervlakte

101m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Kruitberghof
  • 1104BC
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod