Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam

Johannes Verhulststraat (1075GW)

Per direct beschikbaar

€ 12.500 p/m

231m²

8 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Luxe wonen in een hoogwaardig gerenoveerd, deels gemeubileerd drielaags benedenhuis aan de populaire Johannes Verhulststraat met een tuin op het zuiden. Dit unieke appartement met een uitzonderlijk hoog designniveau is gelegen op de begane grond, eerste verdieping en in de kelder van het pand. Het appartement is volledig gerenoveerd en geïsoleerd (energielabel A +++). Het beschikt over een tuin en een balkon op het zonnige zuiden. Hoge plafonds, grote ramen en ruimte maken dit appartement tot een heerlijke plek om thuis te komen.
Dit energiezuinige appartement is voorzien van zonnepanelen, een warmteterugwinningsinstallatie en airconditioning, waardoor de energiekosten zeer laag zullen zijn. Begane grond met woonkamer, eetkamer met open keuken en toegang tot de tuin, eerste verdieping met drie slaapkamers en twee badkamers, en kelder met extra slaapkamer, badkamer en wasruimte. Gelegen in een levendige buurt met winkels, cafés, restaurants, Vondelpark en goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en de snelweg A-10. Beschikbaar vanaf 1 mei voor € 12.500,- per maand, excl. bijkomende kosten. Minimale huurperiode van 12 maanden en 2 maanden waarborgsom vereist.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 12.500 per maand

Oppervlakte

231m²

Aantal kamers

8

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Johannes Verhulststraat
  • 1075GW
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod