Foto appartement te huur in Amsterdam - Johannes Verhulststraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam - Johannes Verhulststraat

Per direct beschikbaar

€ 12.500 p/m

243m²

9 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Luxe wonen in een hoogwaardig gerenoveerd drielaags appartement op de populaire Johannes Verhulststraat met een tuin op het zuiden.

Dit unieke appartement, met exceptioneel hoge ontwerpnormen, bevindt zich op de begane grond, eerste verdieping en in de kelder van het gebouw. Het appartement is volledig gerenoveerd en geïsoleerd. Het beschikt over een tuin en een balkon op de eerste verdieping, beide op het zonnige zuiden gericht. De hoge plafonds, grote ramen en ruimtelijkheid maken dit appartement een heerlijke plek om thuis te komen.

Het appartement is volledig geïsoleerd, inclusief het dak, de buitenmuren en vloeren, met driedubbele beglazing en zonwering aan de zuidkant. Het heeft een warmteterugwinsysteem, zonnepanelen en airconditioning, wat zorgt voor zeer lage energiekosten.

De begane grond heeft een ruime woonkamer met op maat gemaakte houten kasten, een eetkamer met open keuken en toegang tot de tuin, een apart toilet en twee garderobes. De eerste verdieping biedt drie slaapkamers, drie badkamers, een balkon en de kelder herbergt nog twee slaapkamers en een badkamer.

Het appartement ligt in een levendige buurt met lokale winkels, boetieks, cafés en restaurants. Vondelpark en scholen zijn vlakbij. De A-10 is goed bereikbaar en er is optie voor een parkeervergunning.

Beschikbaar per 1 juli, huurprijs € 12.500,- per maand excl. Indexatie volgens Nederlands regelgeving. Minimale huurtermijn: 12 maanden, waarborgsom: 2 maanden huur. Ongemeubileerd, gordijnen beschikbaar. Tuin is compleet aangelegd.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 12.500 per maand

Oppervlakte

243m²

Aantal kamers

9

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Johannes Verhulststraat
  • 1075GW
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod