Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam

Plesostraat (1043BV)

Per direct beschikbaar

€ 1.750 p/m

76m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

NARITAWEG - HET HART VAN AMSTERDAM

Ontdek de charme van onze 2,5-kamerappartementen op de Naritaweg in Amsterdam. Met 59 van deze unieke appartementen, verdeeld over 10 verschillende subtypes, bieden wij een innovatief woonconcept dat perfect aansluit bij jouw dynamische levensstijl. Deze 2,5-kamerappartementen hebben een oppervlakte tussen de 60 en 85 m² en zijn zo ontworpen dat de ruimte optimaal benut wordt. Elke woning heeft een flexibele "halve kamer" die gebruikt kan worden als thuiskantoor, hobbyruimte, eethoek of extra slaapkamer.

De appartementen zijn voorzien van een moderne Novitelli keuken met Whirlpool apparatuur, een badkamer met eigentijds sanitair van Villeroy & Boch, en een aparte berging met wasmachineaansluiting. Geniet van een eigen balkon dat varieert in grootte per subtype en biedt een extra dimensie aan je woonbeleving. Deze stijlvolle woningen combineren functionaliteit met een persoonlijke touch, waardoor je kunt genieten van rust, ruimte en een prachtig uitzicht op de stad.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.750 per maand

Oppervlakte

76m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Plesostraat
  • 1043BV
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod