Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam

Plesostraat (1043BV)

Per direct beschikbaar

€ 1.760 p/m

75m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Naritaweg - Centraal gelegen in bruisend Amsterdam!

Type C appartementen kenmerken zich door een eigen entree op de tweede verdieping, een woonoppervlakte van ongeveer 74,8 m2 - 75,6 m2, een moderne keuken van Novitelli met Whirlpool apparatuur, twee slaapkamers, een badkamer met eigentijds sanitair, een aparte berging met wasmachine aansluiting, en een balkon van circa 4,36 m2. De entree op een lagere verdieping geeft deze appartementen een unieke indeling.

Er zijn in totaal 70 diverse 3-kamerappartementen beschikbaar in het 18 verdiepingen tellende Narita gebouw, met oppervlaktes variërend van 54 tot 107 m². Elk appartement biedt modern comfort, met een Novitelli keuken, Villeroy & Boch badkamer, en fraai afgewerkte muren en plafonds. Ook is er keuze uit balkons, loggia's of terrassen, zodat iedereen kan genieten van hun favoriete buitenruimte. Duik in de wereld van Narita en ontdek stijlvol wonen met een persoonlijke touch!

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.760 per maand

Oppervlakte

75m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Plesostraat
  • 1043BV
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod