Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam

Plesostraat (1043BV)

Per direct beschikbaar

€ 2.200 p/m

109m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

NARITAWEG - HET HART VAN VOORUITSTREVEND AMSTERDAM

Ontdek de ruime 4-kamerappartementen in Narita, gelegen in bruisend Amsterdam. Met een oppervlakte van ca. 98 m2 tot 120 m2 bieden deze woningen een unieke woonervaring. De appartementen zijn voorzien van grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht en een frisse sfeer. De keuken met Novitelli design en Whirlpool inbouwapparatuur en de luxe badkamer met Villeroy & Boch sanitair en inloopdouche beloven dagelijkse comfort en culinaire inspiratie.

Sommige appartementen hebben twee woonlagen, zoals subtype E en Esp. Subtype A onderscheidt zich met zowel een terras als een loggia, waardoor je van verschillende buitenruimtes kunt genieten. Enkele appartementen hebben zelfs een ruim terras, ideaal voor liefhebbers van het stadsleven. Raadpleeg de plattegronden voor een gedetailleerd overzicht van de specifieke kenmerken, waaronder afmetingen van buitenruimtes. Klaar om stijlvol te wonen met een persoonlijke touch? Schrijf je nu in voor de verhuur van Narita!

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.200 per maand

Oppervlakte

109m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Plesostraat
  • 1043BV
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod